Bangkok

Päätin siirtää myös nuo reissupostaukset tänne uuden blogin puolelle ja aloittelen viime kesän Thaimaa/Malesia reissusta joka on jaettu kohteittain eri postauksiin. Nämä postaukset ovat siis julkaistu alunperin elokuussa palattuani kotiin. Myöhemmin ehkä tuon tänne myös vanhempia reissupostauksia myös. 

Reissukuvia löytyy niin paljon, että tuntuu hankalalta tietää mistä aloittaa. Päätin nyt kuitenkin aloittaa Bangkokista joka oli lentojen takia ensimmäinen ja viimeinen kohteemme. Bangkok oli aika pitkälti sitä mitä voi odottaakkin..kauniisti sanottuna ei minun juttu. Mutta ehdottomasti kokemus.

Suuremmin en aio höpöttää reissusta..siitä voisi nimittäin kirjoittaa kokonaisen kirjan. Keskityn enemmän kuviin ja kysyä tietenkin saa jos kysyttävää tulee.

IMG_3115.JPG
IMG_3142.JPG

IMG_3132.JPG

IMG_3135.JPG

Wat Po
IMG_2457.JPG
IMG_2460.JPG

IMG_2461.JPG
IMG_2466.JPG
Grand Palace
IMG_3178.JPG
IMG_3166.JPG
IMG_3153.JPG
IMG_3162.JPG
IMG_3146.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *