Kotona: Työhuone

Muuttaessamme viime talvena työhuone näytti ensin tältä. Toiveissa oli enemmän pöytätilaa mutta sopivaa pöytää + L-tasoa ei löytynyt. Niinpä mieheni keksi väsätä sopivan pöydän itse kahdesta Ikean Jonas pöydästä. Eikä hintakaan päätä huimannut.

ty%C3%B6huone2.jpg
Ja tähän päädyttiin

ty%C3%B6huone8.jpg
ty%C3%B6huone9.jpg
ty%C3%B6huone10.jpg

ty%C3%B6huone7.jpg
ty%C3%B6huone1.jpg
ty%C3%B6huone.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Kotona: Työhuone

  1. Tosi hienolta näyttää! Kiva työpiste. Onko tuo kaapisto neljällä ovella Ikean Beståa? Juuri tuollaista olen keittiöömme suunnitellut;)

  2. Soile: Hassu sattuma -kävin juuri blogissasi kirjoittamassa tuosta Beståstä. Eli sitähän se juuri on 🙂

  3. Hei! Ihana koti sulla, liityin heti blogisi seuraajaksi. Löysin tänne googlen kautta ihanien työhuonekuviesi kautta. 🙂 Innostuin kovasti, koska työhuoneesi värimaailma ja tyyli on juuri sellainen, mistä olen itsekin nyt haaveillut! Sopisiko sinulle, että lainaan työhuoneestasi muutaman kuvan blogiini? Linkitän tietysti blogisi ja kerron kuvien olevan täältä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *