Kotikonstein

Välillä innostun kotikutoisista kauneudenhoitokikoista. Ruokakaapistaan löytää yllättävän paljon kauneudenhoitoon sopivia tuotteita. Lainailinkin vanhan blogin puolelta muutaman oman suosikkini.

Kahvinpurukuorinta
coffee_bean_single.jpg
Tunnettu kikka. Käytettyjä (huom!) kahvinpuruja sekoitetaan pieneen määrään vettä ja kuoritaan mössön avulla iho. Kofeiinin pitäisi auttaa myös selluliittiin mutta sen todenperäisyydestä en sano mitään. Tekee ihosta kuitenkin ihanan pehmeän! Huono puoli on se, että kylpyhuone on sotkussa tämän jälkeen ja viemäritkään eivät kovasti arvosta..
Hunaja
How_to_bake_squash_with_honey.jpg
Saunahunajan osto on mielestäni rahanhaaskausta! Tavallinen hunaja nimittäin toimii aivan loistavasti. Hunajaa saunassa kasvonaamiona käytti jo isomummoni ja tämä myös toimii! Iho on pehmeä ja kosteutettu saunan jälkeen.
Kaurahiutaleet
istockphoto_5832326-oat-bran.jpg
Luin joskus jostain naistenlehdestä tämän: Kaurahiutaleita puuvillapussiin, suljetaan ja tiputetaan kylpyveteen. Tällä saa myöskin ihanan pehmeän ihon. Harmi vain ettei meillä ole ammetta joten tätä ei pysty kotona tekemään.
Jogurttinaamio
strawberry.jpg
Mansikkaa, luonnonjogurttia ja hunajaa. Sekoitetaan 
ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia.
Muita hyviä vinkkejä vastaanotetaan!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Kotikonstein” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *