Pukeudu pinkkiin päivä

Eilen vietettiin pukeudu pinkkiin päivää. Radiossakin puhuttiin siitä, miten päivä näkyy katukuvassa -itse en sitä kyllä huomannut. Töissäkin taisin olla ainut jolla jotain vaaleanpunaista oli yllä. Pinkkiä vaatetuksessani olivat vaaleanpunainen neule sekä sävyihin sopiva kaulakoru. Mites muut? Pukeuduitteko pinkkiin?

img4295b.jpg
IMG_4299.JPG

IMG_4298.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Pukeudu pinkkiin päivä

  1. Unohdin koko pinkki-päivän vaikka tarkoitus oli pinkkiin pukeutumalla sitä viettää! Harmitti niin, että kaivoin illalla pinkin pyjaman kaapista ja vedin sen yöksi päälle- kävihän se niinkin :)<br />Mandi viettää joka päivä Pukeudu Pinkkiin- päivää, joten tuki hyvää asiaa munkin puolesta!<br />Ihana neule tuonkin värisenä, mulla beige ja harmaanruskea 🙂

  2. J&M : Minä nostin neuleen esille edellisenä iltana, että muistaisin..muuten olisi varmaan unohtunut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *