Taas pakataan

Tänään havahduin siihen faktaan, että lähtö Istanbuliin on jo lauantaina! Ja jo perjantaina aloitetaan reissu siirtymällä etelä-Suomeen veljeni luokse. Yötä vasten ei innosta ajaa sillä lento lähtee launatai aamuna. Ja olenkos jotenkin varautunut jo reissuun? No en. Nyt siis rupesin pikkuhiljaa miettimään mitä reissuun oikein tarvitaan. Vaatteiden valinta tuntuu hankalalta..säätiedotus lupailee ainakin aika epävakaata ja jotenkin en olenkaan osaa ajatella millaisilla vaatteilla reissuun kannattaisi lähteä. Listaihmisenä listailin tietenkin matkalle tarvittavia tavaroita ja huomasin, että aika paljon on vielä hankittavaa -koomisin asia hankintalistalla lienee matkalaukku! Tähän asti reissuja on tehty lainalaukulla..olisiko jo viimein aika ostaa oma? Valuutta on myös vaihtamatta ja ja ja…mitähän kaikkea tässä vielä unohtuu!
IMG_4382.JPG
IMG_4391.JPG
IMG_4387.JPG
IMG_4386.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *