Taistelu kaamosta vastaan

Nyt eletään jo sitä aikaa, että aamut ovat pimeitä ja herääminen vaikeaa. Muutoinkin syksyn harmaus alkaa verottaa jo voimia. Niinpä aloitin taas taistelun kaamosta vastaan. Ruokavaliooni olen lisännyt reilusti kasviksia, hedelmiä ja marjoja -vitamiinit kehiin!

IMG_4378.JPG
Iltapalaksi iso kasa hedelmäsalaattia -nam!
Lisäksi kaivoin kaapin perältä  taas käyttöön sarastuvalon. Aivan loistava keksintö! Pimeään herääminen on inhottavaa mutta sarastusvalon avulla herääminen käy pikkuhiljaa ja lempeämmin. Yleensä herään jo ennen hälytysääntä pikkuhiljaa voimistuvaan valoon. Ainut miinus on tuo lampun ulkonäkö..ruma mikä ruma. Mutta hyödyt menevät nyt ulkonäön edelle.
IMG_6687.JPG
 
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Taistelu kaamosta vastaan

  1. Nam, hedelmäsalaatti ihanan raikkaan näköinen, maistuis ;)Täytyypä tehdä itsekkin 🙂 <br />Mukavaa päivän jatkoa!

  2. Minkä merkkinen tuo sarastuslamppu on? Olen itsekin haaveillut moisesta ja katsellut jo Philipsin yksilöitä "sillä silmällä" 🙂 Niiden hinta vain hieman hirvittää (150 euron kieppeillä), sillä tuolla rahallahan saisi paljon muunlaistakin kampetta.

  3. Lara: Tulee todella myöhässä tämä vastaus. Tuo on ihan joku Anttilan halpismerkki ei siis Phillips ym. Varastontyhjennysmyynnistä sai josku muutamalla kympillä niin päätin kokeilla. Ja asiansa on ajanut. En itse lähtisi yli satasta uhraamaan lamppuun jos kyseessä ei ole kirkasvalolamppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *