Järjestelyä

Kotiin tultua aloin taas turhautumaan asunnossamme vallitsevaan kaaokseen. Säilytystilaa on vain yksinkertaisesti liian vähän! Asiaa eivät helpota edellisen asunnon turhaksi jääneet huonekalut joita pyörii vieläkin nurkissa tilaa viemässä. Pari iltaa onkin sujunut sitten uudelleenjärjestelyjen parissa. Paljon tavaraa on lähtenyt roskiin ja kiertoon ja jäljellejääneet on uudelleenjärjestetty. Paljon on saatukin aikaiseksi. Viimeaikoina uusiksi on mennyt vaatekaapin ja eteisen kaapiston sisältö. Lisäksi laitoin esimerkiksi kylpyhuoneen säilytystilat uuteen uskoon. Myöskin korut ja asusteet ovat löytäneet oman paikkansa.  Nyt haaveilen vielä siitä, että pääsisimme eroon ylimääräisistä kalusteista ja saisimme tilalle uutta vaatekaappia sekä lipastoa. Vanha vitriini ja kirjoituspöytä eivät nimittäin säilytystilaa paljon tarjoa..päinvastoin!
IMG_4925.JPG
Kosmetiikka löysi paikkansa Ikean lokerikoista -näitä täytyy saada lisää!
IMG_4945.JPG
IMG_4946.JPG

Alunperin ruokailuvälineille (!) tarkoitettu kori päätyi suurempien korujen säilytyspaikaksi.

IMG_4950.JPG

Rautakaupan ruuveille tarkoitetut lokerikot ovat ihan parhautta korujen säilyttämiseen. Näitä on ehkä haettava lisää myös.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *