Popot

Syksyllä ajattelin, että kerrankin talven tullen omasin kunnon talvikenkävaraston. Että seuraavankerran kenkäostoksille joutuisin ehkä lopputalvesta. No sitten tuli talvi ja kuin ihmeen kaupalla kaikki saappaani päättivät hajota käsiin -ja tottakai yhtäaikaa. Ei auttanut kun lähteä metsästämään uusia. Vaatimuksena oli ruskea väri ja mukavuus. Pari viikkoa korkeakorkoisilla nilkkureilla luistelleena kaipasin matalia kenkiä joilla pysyisi pystyssäkin. Niinpä lähdin etsimään mukavuuskenkiä. Parempien kenkien hankinta saa odottaa vielä hetken.
IMG_5097.JPG
IMG_5095.JPG
Parin viikon metsästyksen jälkeen tarttuivat Aleksi 13:sta nämä popot mukaan. Plussana näissä ihana pehmoinen vuori jonka saa käännettyä tuollatavoin näkyviin haluttaessa. Aleksin -20% kengistä alennuskin sattui juuri oikealle hetkelle. Nyt ei enää luistella liukkailla parkkipaikoilla!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *