Postin tuomaa

Feeluniquen paketti oli tänään ilmestynyt laatikkoon -tätä odotettiinkin jo! Paketista kuoriutuivat seuraavat jutut:

IMG_5226.JPG
IMG_5230.JPG

IMG_5232.JPG

Testailua siis luvassa lähiaikoina!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Postin tuomaa

  1. Kiitos ja kummarrus! Arvontapalkinnot kolahti tänään postiluukusta. Painosanalla KOLAHTI, postinkantajalla oli kai lumimyrskyssä tullut hiukan huono päivä ja hän tunki kirjeen väkisin pstiluukusta, saippuan toiselle päälle kävi köpelösti mutta käyttöönhän se tuleekin. <br /><br />Ihana saippua ja mikä tuoksu! Koru pääsi tänään jo ensi ulkoilutukseen päälle työmatkan ajaksi (töissä työvaatteet, ei saa olla koruja) Ihania ovat, kiitos :)!

  2. Viivi: Ole hyvä vain 🙂 Harmi vain, että postinjakaja päätti murjoa saippuan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *