1. luukku

Tästä alkaa sitten Anttiksen joulukalenteri. Olen tätä ajatusta pyöritellyt päässäni pari viikkoa ja miettinyt riittääkö into pitämään kalenteria. Toivottavasti motivaatio pysyy yllä ja saadaan joka päivälle luukku aukaistua 😀
1. luukku: joulupuu on rakennettu
Viime jouluna edellisessä asunnossa eteistä koristi ”joulupuu” eli pari peikonpähkinäoksaa joulupalloilla. Muutossa nuo oksat ovat joutuneet roskiin mutta nyt haaveilen samantyylisestä joulupuusta taas. Ehkäpä joudun käväisemään kukkakaupassa hakemassa oksia joku päivä.
joulukuu09006.jpg
joulukuu09005.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “1. luukku

  1. Kiva idea! Mistäköhän noita peikonpähkinäoksia voisi ostaa ja paljon ne yleensä kustantavat?<br /><br />t. hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *