Tuolinpäälliset

Joku lukijoistani kyseli aikaisemmin joko olen Elloksen päälliset saanut. No tähän päivään asti niitä odoteltiin -oli kyllä pitkä toimitusaika! Postireissun jälkeen vietinkin sitten pari tuntia silitysrauta kädessä. Ihan älyttön homma saada nuo päälliset edes jotakuinkin siedettävään kuntoon! Lopputulos oli..noh..meneehän nuo mutta ihan täydellisen tyytyväinen en päällisten istuvuuteen ole. Nyt kuitenkin päätin olla vähemmän nipo ja kelpuuttaa nuo varsinkin kun juuri jouluksi kaipasin valkoisia tuolinpäällisiä. Ainakin ruokailutilan yleisilme hieman vaaleni -liian tumma se olikin alunperin.
Lähtötilanne:
IMG_0792.JPG
IMG_0787.JPG
Ja jälkeen:
IMG_0799.JPG
IMG_0806.JPG
IMG_0810.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *