Inventaario

Tänään meillekkin saapuu joulukuusi. Monilla kuusi on jo hankittu ja koristeltu joten täällä tullaan vähän jälkijunassa. Toisaalta lapsuudenkodissani kuusi tuotiin aina vasta aattoaamuna sisään ja sen koristeleminen oli aaton perinne. Joten ajoissa kai sitä siihen nähden ollaan. Kuusta varten kaivoin jo koristeet esiin ja kävin ne läpi. Vieläkö tarvittaisiin jotain? Näyttäisi siltä, että tämän joulun värimaailmaan sopivia koristeita löytyy tarpeeksi omasta takaa eikä uusia tarvitse enää paniikissa ruveta metsästelemään. Mies kyllä aikoi uhmata jouluruuhkia ja suunnata keskustaan…pitäisikö kuitenkin nakittaa mies hankkimaan vielä muutama vaaleanpunainen ihanuus stokkalta? 😉
IMG_0776.JPG
IMG_0781.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Inventaario

  1. Onpa kauniita! Ja ihana blogi sulla muutenkin, eilen törmäsin, täytyy vielä jatkaa vanhempienkin postausten lukemista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *