Oi kuusipuu…

Eilen kuusi kotiutui meillekkin. Tekokuusi olisi varmasti helpompi ja pitkässä juoksussa halvempikin ratkaisu (aivan uskomattoman hintaisia kuuset tänä vuonna!) mutta voi sitä tuoksua joka saapui kotiin aidon kuusen myötä! Siinä on joulun tunnelmaa. Tänä aamuna sitten koristelin kuusen miehen vielä raataessa töissä. Takkaan tuli, kynttilöitä, glögiä ja joululauluja -siinäpä sopivat puitteet koristelulle.
IMG_0884.JPG
IMG_0887.JPG
IMG_0889.JPG

IMG_0896.JPG

IMG_0897.JPG

IMG_0891.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

7 kommenttia “Oi kuusipuu…

  1. Hei, tulin kurkkaamaan tänne blogiisi huomattuani sinun jättäneen kommentin omaani. Tosi kaunista ja tunnelmallista on kodissasi. Kaunis tuo kirjoitus seinällä ja aito kuusi on kuitenkin aito kuusi tuoksuineen kaikkineen.<br /><br />Tunnelmallista joulua sinulle!

  2. Ihanan ja kotoisan näköistä 🙂 Mistähän tuo mahtava keittiön pöydän lamppu on peräisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *