25. luukku: paljastus

Anttiksen joulukalenterista avautuu nyt viimeinen luukku. Viimeiseksi säästin pienen paljastuksen.

Ehkä joku onkin huomannut, ettei tämän uuden blogin puolella oli asukuvia suuremmin näkynyt. Ei siinä, että niitä päivittäin olisi vanhassakaan blogissa ollut. Syykin on aika yksinkertainen -halusin tähän asti piilotella tätä:

IMG_0241.JPG
Eli keväällä meistä on tulossa perhe! Elämä pyörii nyt kirjaimellisesti oman navan ympärillä ja se varmasti tulee näkymään jossain määrin myös blogissa. Raskausajan pukeutumista ajattelin josainmäärin myös blogiin tuoda. Nyt kun maha on jo mukavan pyöreä (eikä vain alkuraskauden järjetön turvotus) niin pukeutuminen on ollut mielestäni entistä mukavempaa -on ihana korostaa pyöristyvää vatsaa.
Mutta nyt suuren paljastukseni jälkeen toivottelen mukavaa joulun jatkoa ja katoan vanhempieni luokse viettämään joulupäivää.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

23 kommenttia “25. luukku: paljastus

  1. Anttis, minä tiesin! 🙂 Mietin juuri tuota asukuva-juttua ja kun kerroit, että tämän vuoden joulukalenteri päättyy 25. päivä, olin aivan varma vauva-uutisesta. <br /><br />Olen seurannut blogiasi alusta asti ja tällainen uutinen tuntuu melkein samalta, kuin hyvä ystävä kertoisi saavansa vauvan. Aivan ihanaa, onnea koko perheelle!<br /><br />t.tiiu

  2. Ihanaa, ihanaa. Lämpimästi onnea! <br /><br />Odotan innolla postauksia raskausajan pukeutumisesta, sillä jos kaikki menee hyvin, on asia itselläkin ajankohtainen pikkuhiljaa (nyt 9. viikko).

  3. Harmaa: Kiitos<br />Nanna: Kiitoksia :)<br />Viivi: En siis karkoita vauvajutuillani lukijoita :D<br />tiiu: Voi! Ihan liikutuin kommentistasi (voihan hormoonit..) Hauskaa, että joku oli osannut odottaakkin uutista. <br />H: Kiitän!<br />lattenainen: :)<br />Pamsu: Onnea siis sinnekkin! Toivottavasti kaikki sujuu onnellisesti 🙂

  4. Ihanaa. Onnea paljon. Mahan kasvatus on sellainen projekti, jota ei ikuna unohda. Mietiskelin ajat sitten, ettet oo tällä puolen vielä tullu kaapista ulos, nyt se on tehty. ja massu on ihanan pyöreä ja toivotan teille hyvää joulun aikaa ja kevään odotusta. Se odotettu aika saapuu yllättävänkin nopeasti. T: Toffeepallo

  5. Anu: Kiitos<br />Toffeepallo: Tämä on kyllä varmasti yksi ikimuistoisimmista asioista joita elämässään kokee -tai varmaankin se ikimuistoisin. Tovin tosiaan odottelin ennenkuin uskalsin "julkistaa" asian 🙂

  6. Vau mikä uutinen! Paljon onnea ja ihanaa odotusta =)<br /><br />/Hattis

  7. Toisaalta huomasin sun olevan raskaana ja odottelin, koska tulet kaapista ;)<br /><br />Oikein paljon onnea! Ihana uutinen!

  8. salsas: Juu tuolla toisaalla julkaisin tämän tiedon huomattavasti aikaisemmin 🙂

  9. Ah, huomasin iloiset uutiset vasta nyt! Oikein paljon onnea minunkin puolestani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *