Kotipäivä

Tiistaina vietin vapaapäivää kotosalla ja kuvailin päivän tapahtumia bloginkin puolelle. 
IMG_1083.JPG

Vapaapäivän luksusta: nukkua pitkään. Sängyssä oli ensi kertaa joululahjaksi saatu peitto ja lakanat. Kelpasi sitä nukkuakkin!

IMG_1086.JPG

Herättyäni tarkistan päivän pakkastilanteen. -25! Saa siis suunnittelemani lenkki jäädä. Tänään pysytään visusti sisällä.

IMG_1092.JPG

IMG_1093.JPG
Päälle jotain mukavaa ja lämmintä.

IMG_1097.JPG

Tarkistelen sähköpostit, blogin yms.

IMG_1095.JPG

Ja sitten aamukahvin keittoon.

IMG_1099.JPG

Tämän jälkeen hyvä tovi meneekin näpytellessä gradua. 

IMG_1102.JPG

Välillä suihkuun testailemaan uusia tuotteita. 

IMG_1106.JPG

Suihkusta tullessa huomaan kasvovoiteen vetelevän viimeisiään. Päätän naputella samantien tilauksen Feeluniquelle -ehtii uusi purkki juuri sopivasti edellisen loputtua.

IMG_1105.JPG

Ja välillä pitää syödäkkin jotain. Sitten taas takaisin gradun pariin.

IMG_1107.JPG
Välistä pyykit koneeseen.

IMG_1110.JPG

Illemmalla mieskin palailee töistä. Teemme ruuaksi lohipastaa.

IMG_1111.JPG

En tiedä mikä minuun iski mutta ruuan jälkeen piti kaivaa monopoli kaapista. Tätä peliä en ollut pelannut moneen vuoteen!
IMG_1117.JPG

Seuraavaksi uppoudun juuri tulleiden kevätkuvastoihin. Ihania kevät/kesävaatteita joita harmi vain ei ole järkeä hankkia kun vielä ei voi tietää missä kokoluokissa sitä huidellaan ensi kesänä.

IMG_1119.JPG

Sitten sohvalle rentoutumaan vanhojen sarjojen parissa. Tämän jälkeen kello onkin jo niin paljon, että on aika lähteä untenmaille.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Kotipäivä

  1. iiiihana kotipäivä <3 niin nätit vaatteet sulla päällä! <br />mulla on tänään ollu kotipäivä, ainakin tää aamupäivä. kohta kaupoille ku mies tulee töistä :).

  2. S: Mukavan rentoa kyllä vaikka opiskelinkin koko päivän. Tänään on muuten samansuuntaiset suunnitelmat kuin sinulla: päivä menee kotona konetta naputellen ja illalla sitten miehen kanssa kylille hommamamaan kaikki uuttavuotta varten 🙂

  3. Ihanalta kuulostaa sun kotipäivä! Saako udella missä vaiheessa sun gradu on? 🙂 Itse teen keväällä vasta kandin mutta huuh kun sekin jännittää. 🙂

  4. Nanna: Saa udella 🙂 Ihan loppumetreillä ollaan menossa. Hitaasti edennyt tähän asti kun vain lomilla pääsen kirjoittamaan. Sitten olisi vielä joitain kursseja valmistumisen tiellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *