Katse kohti kevättä

Joulu ja uusi vuosi on nyt juhlittu ja täytyy myöntää, että olo on hieman haikea. Toisaalta nyt voi kääntää katseen kohti kevättä -sieltä se kovaa kyytiä tulee! Alvhem:in sivuilla pyöriessäni nämä kuvat herättivät minussa kovan kaipuun kevääseen:

sfdab5e5e15bf124acdaa8b.jpg
sfdcfa9a8481fdd4911bd5f.jpg
sfdb73b2fa54ce042d58a6a.jpg

Kevätaurinko ja pidentyvät päivät <3
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Katse kohti kevättä

  1. Hei! Olen vasta löytänyt blogisi, mutta lueskeltuani läpi muutamia sinun postauksiasi niin täytyy kyllä sanoa, että sinulla paljon upeita ja inspiroivia kuvia liittyen kotiin. Niitä siis ehdottomasti jatkossakin, olisi ihan mahtavaa lueskella! 🙂

  2. KIA: Kiitos kommentistasi. Tästä aiheesta on varmasti luvassa postauksia paljon jatkossakin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *