Turkoosia

Kuten varmaan h&m home postauksesta saattoi huomata on turkoosi ruvennut miellytäämään silmääni. Saa nähdä ilmestyykö sitä kevään myötä kotiin vaaleanpunaisen tilalle. Sillä aikaa voi ihailla netin aarteita. (kuvat lainattu)

turquoise-home-design-1.jpg

Turquoise_Bedroom_HouseToHome.jpg
turquoise-bedroom.jpg
chairdecorpad_thumb3.jpg?imgmax=800
4393528328_16054528df.jpg
hg.0607-94.a.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Turkoosia

  1. Täällä kohtalotoveri;) Turkoosi on kummasti alkanut houkuttaa ja vetää puoleensa! Jopa siinä määrin, että H&M:ltä tuli jo tilattua pari turkoosia tyynynpäällistä:))

  2. Oli tuossa muutama sellainen kasaus, että voisinpa hyvinkin kuvitella ryömiväni niihin. Turkoosi on totta tosiaan herkullinen väri ja voisin hyvin kuvitella lisääväni sitä oman pesäni väritykseen. Kiitos hyvästä postauksesta ja vinkeistä.:)

  3. Sama täällä 🙂 On jo pitempään kiehtonut. Voisko freesimpää ja pirteempää väriä olla!

  4. Turkoosi on kyllä todella kiva väri 🙂 Itse oon upotellut sitä pieninä yksityiskohtina beige/ruskeaan sisustukseeni. Tyynyjä, mariskooleja, tuikkuastioita… 🙂

  5. Piiju: En siis ole ainoa hurahtanut 🙂 <br /><br />Pitsit sekaisin: Todellakin herkullinen väri -varsinkin valkoiseen yhdistettynä miellyttää silmääni.<br /><br />Heidi: Totta! Sopisi hyvin kevääseen.<br /><br />Roadrunner: Juuri pieninä juttuina haluaisin myös tuoda turkoosia kotiini.

  6. Voi poijjaat mitä turkoosi-ihanuuksia. Ja joo, et ole ainoa väriin hurahtanut. Meillä turkoosi on hiipinyt jo olkkariin ja vessaan. Terassikin sisustuu tänävuonna turkoosiin kuosiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *