7 kommenttia “Meidän ystävänpäivä

  1. Oi kuinka ihanan näköistä. Toivottavasti ilta oli onnistunut!<br />Olisi ihana viettää miehen kanssa pitkästä aikaa kahdenkeskinen ilta, mutta lapset (niiden sairastelut) ja remontti vievät tällä hetkellä mehut 😉

  2. Ihanan ylellisen näköinen teidän ystävänpäivä! Sain minäkin lempparivalkkaria ja herkulista ruokaa, mutta skumppa ja kynttilät jäivät tällä kertaa. Kauniita kuvia – täytyypä lukaista bogiasi tarkemminkin 🙂

  3. Vitsit miten upeita kuvia <3 Ihanaa, itse en ikävä kyllä kerennyt tekemään muuta ihanaa kuin mokkapaloja! 😀

  4. Mia: No vielä se aika koittaa kun meno rauhoittuu :)<br /><br />Sara: Minulle saa lempparivalkkarin virkaa toimittaa nykyään tuo kaupan alkoholiton kuohari 😀 <br /><br />Mussu: Kiitos!<br /><br />Hanna: :)<br /><br />Minna Karoliina: Nam! Nyt rupesi tekemään mieli mokkapaloja!<br /><br />S: 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *