Ikeaan!

Hyvää lauantai huomenta kaikille! Me suuntaamme heti aamusta Haaparannan Ikeaan tarkoituksena saada vauvanhuoneen hankintoja jollekkin tolalle. Lisäksi taidan käydä kurkkaamasssa onko ruotsin lastentarvikeliikkeissä yhtään edullisempaa -näin minulle ainakin väitettiin. Kiva päivä tulossa!
ikea.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Ikeaan!

  1. Itse juuri eilen seikkailin Vantaan Ikeassa hääkoristeita ostamassa ja ihana kauppahan tuo oli, ei voi muuta sanoa 🙂 Mukavaa päivää, toivottavasti tarvitsemanne löytyy!

  2. Ainakin siinä Ikean kanssa samassa rakennuksessa olevassa lastentarvikseliikeessä on huomattivasti edullisempaa kuin meidän kaupungissamme. Ostin aikoinaan meille melko paljon:)<br />Toivottavasti löydät kaikki mitä tarvitset!

  3. Joanna: Aika pitkälti kaikki mitä lähdettiin hakemaan löytyi :)<br /><br />Mia: Ainakin niistä jutuista joita itse kaipailin hinnat olivat aika pitkälti samoja. Harmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *