Mamas & Papas

Itse en henkilökohtaisesti lämpene suuremmin iloisen värikkäille lastenhuoneen tekstiileille ja leluille. Kaikessa sisustamisessa suosin pitkälti vaaleita luonnonläheisiä sävyjä. Näitä voi sitten piristää värikkäimmillä yksityiskohdilla. Omassa sisustuksessa nuo värit ovat vaaleanpunainen, pinkki, vaaleansininen ja turkoosi. Muita värejä en oikein tunne omakseni. Onneksi lastentarvikepuoleltakin löytyy omaa silmää miellyttävä sarja nimittäin Mamas & Papas. Ihania vaaleita sävyjä ja söpöjä yksityiskohtia!

barnaby.jpg
Mamas-Papas-wheeled-storage-basket.jpg

Papas_Barnaby_Button_Curtain_Tie_Backs.j
Mamas-Papas-Once-Upon-A-Time-mobile.jpg
756088700?$pdLarge$
bedtime%20hugs.jpg

756000400?$pdLarge$
ouat.jpg
Mamas_and_Papas_Barnaby_Button_Cot_Bumpe

mpbrandimage_1668_large.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *