Synttäriarvonta

No nyt sitä luvattua synttäriarvontaa! Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset. Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa oletko sattumalta blogiini eksynyt lukija vai kenties vakkari? Jos olet seuraillut blogiani jo pidempään niin milloin löysit tiesi tänne? Vastaajien kesken arvon Oriflamen endless lash ripsarin sekä hopeanvärisen rannekorun. Vastausaikaa on viikko eli arvonta päättyy 27.3 klo. 16.00. Onnea arvontaan!

IMG_5612.JPG

IMG_5613.JPG

IMG_5611.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

51 kommenttia “Synttäriarvonta

 1. ekana mukana! 🙂 oon vakkari lukija.. löysin varmaa joku kuukausi sit, ku alotin bloggaamisenkin vasta tammikuus 😀 kaiken kaikkiaan kiva blogi sulla! toivottavasti arpaonni suosii!

 2. Mä olen lukenut blogiasi jo vanhan blogin aikoina, blogilistalta muistaakseni bongasin. Ihana visuaalinen blogi!

 3. Kiva palkinto 🙂 vakkarilukija ja varmaan eksyin jonkun muun blogista, mutta en enää muista mistä.

 4. Mukana arvonnassa! :)<br />Mä olen myös lukenut blogiasi jo vanhan blogin aikoihin. Tykkään kovasti 🙂

 5. Olen kai suhteellisen uusi lukija, mutta "vakkari" kuitenkin. En muista löysinkö tänne tämän vuoden alussa vai jo viime vuoden puolella, mutta ensimmäinen kommenttini koski noita kuvassasi esiintyviä hääkenkiä. Silmät juuttui niihin, kun itselläni oli juuri samat kengät omissa häissäni 🙂

 6. Mukana arvonnassa! (: <br /><br />Vakkari lukijaksi voisin itseni luokitella. Olen lukenut blogiasi vuoden alustalähtien aktiivisesti, mutta sitä ennen satunnaisia lukukertoja on ollut.<br />Mahtava blogi kyllä (:

 7. Vakkari oon ja en kyllä muista mitä kautta tänne eksyin, mut jäin ja tiettu mukana arvonnassa! PS:linkitin myös omaan blogiini arvontasi 🙂

 8. Vakkarilukijana seuraillut blogiasi jokusen viikon. Eksyin tänne jostain muusta blogista, mutta en millään muista mistä.

 9. Hei,<br /><br />Olen yksi vakkarilukijoistasi, tosin anonyymi sellainen. En muista tarkkaa ajankohtaa, koska blogisi olen löytänyt, mutta vanhan blogin aikaa se kuitenkin oli. Uuden blogisi perustamisajankohdasta laskettuna arvelisin lukeneesi kirjoituksiasi nyt noin vuoden ajan. Veikkaisin löytäneesi sinut jonkun sisustusblogin kautta, olisiko ollut sisustus ja sepustus? Ehkäpä :)<br /><br />Kaunis koti teillä ja hyviä vointeja :)<br /><br />Maiju

 10. Minusta on tullut vakkarilukijasi muutaman viikon aikana) Eli löysin blogiisi sattumalta ja linkitin oitis omaani, tykkään!

 11. Arvonnasssa myös mukana!<br />Vakkarilukijasi, mutta vasta muutamana kuukauden.

 12. Vakkarilukija viime kesästä 🙂 Sisustusmakumme menevät täydellisesti yksiin :)<br /><br />-Idaleena

 13. Täällä vanha ja uskollinen lukija ilmoittautuu!<br /><br />Blogia olen lukenut sen ihan alusta lähtien, muistan vielä kerrostalokodin ja ihanan sisustustarran eteisen seinässä? :).. Paljon hyvää on tässä blogissa ollut ja sitä samaa on varmasti tulossa. <br /><br />Pysyn mukana! 🙂

 14. Löysin tänne jonkun muun blogin kautta ehkä vähän alle ½vuotta sitten ja blogilistallehan tämä lähti 🙂

 15. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta kauan aikaa sitten ja lisäsin blogilistan suosikkeihin. 🙂

 16. Aika vähän aikaa olen blogiasi seuraillut vasta, mutta varmaan pysyn mukana pidempäänkin. Löysin muiden blogien kautta tänne 🙂

 17. Tänne eksyin vuoden alusta ja sen jälkeen olen ollut vakkarilukija vaikka harovin kommenttiä olen jättänyt. Seurasin kirjoituksia myös aikaisemmin "siellä toisaalla" Millon sulla muuten oli laskettu aika? Piakkoin?

 18. Katja: "Siellä toisaalla" 😀 Laskettu aika on tuossa toukokuun lopulla.

 19. Löysin blogisi blogilistan " uudet kirjoitukset" perusteella, olen jonkin aikaa jo seuraillut. Ja menetin 100% sydämeni tänne.

 20. Mä oon lukenu tätä niin kauan kun oon tänne blogimaailmaan eksynyt! Eli ennen joulua. Sanotaanko että uusi vakkari, niinku joku ylenpänä hienosti oli ilmaissut 🙂 Ja ihanat palkinnot taas! Toivottavasti onni osuu jälleen kohdalle ;D

 21. Minä olen täällä anonyymisti kuikuillut blogiasi suunnilleen pari kuukautta, All you need is white -blogin kautta tänne eksyin ja hyvin olen viihtynyt 😉 Kaunis koti ja erityisen ihanat kuvat! Ja kivat palkinnot sai mutkin osallistumaan, katotaan tärppääkö 🙂

 22. Anonyyminä seuraillut jo jonkun aikaa =) tarkkaa aikaa en muista mutta veikkailen että puolisen vuotta. Jonkun kaverin seuratuista taisin bongata ja kiinnostuin itsekkin. Ja oon kyllä tykänny =)! Rakastan sisustamista joten blogisi on todella mielenkiintoinen 🙂

 23. Ainakin blogin nimeen olen törmäillyt aiemminkin, mutta tänään linkitin tämän "seuraamieni blogien listalle", jotta voisin seurailla, kannattaako tätä alkaa kunnolla seurailemaan;)

 24. eksyin tänne nyt vasta, mutta vaikuttaa kivalta! 🙂 mukana oon ja liityin lukijaksi

 25. oiskohan nro 29 onnekas… toivotaan!!! sillä haluan yli kaiken voittaa tuon palkinnon :D!!<br />oon seurannu tätä blogia aktiivisesti useamman kuukauden, pari kertaa kävin vanhan mansikkalan puolellakin. muistelen näin…

 26. Löysin blogisi etsiessäni jotain googlen kuvahausta eli tän vuoden alkupuolella. Jäin koukkuun ja minusta on tullut tämän blogin vakkarilukija 🙂

 27. Vakkarilukija. 🙂 Löysin blogiisi blogilistan kautta, joskus tämän nykyisen blogin alkuaikojen tienoilla. En muista ihan tarkkaan. Pidän paljon kuvistasi ja sisustustyylistäsi. Kivaa kevättä sulle! 🙂

 28. Vakkarilukija ja blogilistan kautta oon seuraillut puolisen vuotta. En edes muista mistä tänne päädyin, mutta blogi oli heti sellainen että lisäsin sen seurattaviin. Eikä haittaa vaikka tulis vähän enemmän vauvapostauksiakin 🙂

 29. Moi!<br /><br />Osallistuisin arvontaan, kiitos. Olen vakkarilukija, varmasti ainakin vuoden takaa, ja taisin löytää blogilistan kautta tänne aikanaan.<br />Ihanaa kevättä teille!<br /><br />Hanna

 30. Lukija olen. En muista miten tänne eksyin, mutta ihastuin otsikkokuvaasi ja jäin lukijaksi.<br /><br />Iloista viikkoa!

 31. Mukaan myös arvontaan! :)<br />Olen seuraillut blogiasi noin kuukauden päivät!!<br /><br />t. Terhi Raumalta

 32. Silloin häiden suunnitteluaikaan seurailin sun juttujasi toisaalla, mutta täälläkin epäsäännöllisen säännöllisesti 🙂 Nyt on oma avoin blogikin ollut hetken pystyssä, joten tervetuloa vastavierailulle joskus!

 33. ekana pitää kiittää ihanasta blogista, tätä lukiessa tulee aina niin iloinen mieli!:D<br />taidan olla aika uusi vakkarilukija, ehkä kuukauden päivät oon vieraillut täällä. taisin löytää blogisi jonkun muun blogin kautta:) <br />hauskaa kevättä!

 34. Hei ja kiitos ihanasta blogista! Teillä on mielettömän kaunis koti ja kuten joku jo edellä sanoikin, niin blogia lukiessa ja kuvia katsellessa tulee aina niin hyvälle mielelle 🙂 <br /><br />En muista tarkasti, mutta varmaan noin puolen vuoden ajan olen ollut täällä vakituinen lukija. Mansikkapaikka tuli vastaan muistaakseni jotain sisustusjuttua googlatessani :)<br /><br />-Kathy

 35. Kiva blogi ja ihana seurata tulevan vauvan syntymää. Olen vakkarilukija, vaikka en lukijaksi ole kirjautunutkaan. En muista mistä alunperin tulin, mutta suosikeista tänne aina saavun.<br /><br />Elviira

 36. Päädyin tänne juuri ensimmäistä kertaa, mutta lisäsin jo linkkilistalleni, eli vakkariksi tulossa. 🙂

 37. olen seurannut blogiasi noin puoli vuotta päädyttyäni sinne jotenkin sattumalta, ja liitin sen heti listalleni.Mielenkiintoisia juttuja, kiitos sinulle.<br />ja osallistun arvontaasi.<br />kevät terveisin Pippanen

 38. Vakkarilukija olen. Blogia olen seuraillut melkein vuoden päivät. Osallistun myös arvontaan. 🙂 -Laura

 39. Blogilistalta seuraan, mutta olen niin huono jättämään kommentteja 🙂

 40. Vakkari lukija täällä myös 🙂 Blogiasi olen tainnut seurata jo vuoden verran. Aikoinaan tänne eksyin blogilistan kautta! <br /><br />Pidän paljon blogistasi, on mukavaa lukea kauniista ja iloisista asioista :)<br /><br />-HeidiK

 41. Eihän tätä blogiasi voi olla lukematta, kun Mansikkapaikasta tulee aina ihanasti mieleen kesä… 😀

 42. Vakkari lukijakuntaan kuulun, vanhempaakin blogiasi olen lueskellut. Aikaa en vain millään muista, milloin oisin ekaa kertaa elämääsi sivusta seurannut, ehkä pari vuotta saattas olla sellanen kohtalainen arvio…Tänne on mukava tulla, ikinä ei tiedä mitä seuraava postaus koskee =) T: Toffeepallo

 43. Olen tiennyt blogistasi jo pitkään, ja tsekkailin useasti, nyt olen siirtynyt lukijaksesi, jotta olen ajan tasalla päivityksissäsi 🙂

 44. Vakkarilukija :)<br />Olen eksynyt tänne Soilen blogin kautta. Olit jotain kommentoinut ja kurkkasin millainen blogi nimimerkin takaa löytyy -> koukussa ollaan 🙂 Aikaa tästä taitaa olla jo reilu puoli vuotta.

 45. Jäi edellisestä postauksesta pois, että ihan vakkareita ollaan ja viime hetkellä kerkesin mukaan arvontaan !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *