Uusimmat hankinnat juniorille

Viime aikoina on tullut tehtyä jonkunverran hankintoja vauvalle ja lisäksi esim. vaatteita on ruvenut tulemaan lahjaksi. Kuvailin muutaman viimeaikaisen hankinnan ja lahjan.

IMG_2390.JPG

IMG_2391.JPG

Joensuun Sokokselta tarttui mukaan nuo kirjaimet sekä valkoinen tähti. Pieniä yksityiskohtia lastenhuoneen sisustukseen.

IMG_2396.JPG

Mobile saapui lomaviikolla ja oli juuri sitä mitä pitikin -ihana!
IMG_2392.JPG
Lahjuksia
IMG_2393.JPG
Nämä ihanuudet tulivat vastaan kirpparilla!
IMG_2394.JPG
Tulevan kummitädin huumoria 🙂
IMG_2397.JPG
IMG_2399.JPG
IMG_2398.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

13 kommenttia “Uusimmat hankinnat juniorille

  1. Ihania tavaroita!!! Varsinkin noi vaatteet on vaan niin söpöjä <3

  2. Ihania hankintoja pienokaiselle. Pitääkin pyörähtää joensuun sokoksella jos meidän pikkuneidille löytyis kans jotain. Ootko muuten Joensuusta kotoisin? Harvemmin blogimaailmassa nimittäin törmää muihin joensuulaisiin 🙂

  3. Aivan ihania tavaroita olet löytänyt!<br />Mutta mitä jos teille käy niinkuin meille ;)<br />Ensimmäisen kohdalla kysyin sukupuolen, ja sanottiin että ihan selvä poika tulee. Niin sanoi kaikki muutkin 5-6 lääkäriä -sain raskausmyrkytyksen ja minua ultrattiin usein. Kun "poika" syntyi, se olikin tyttö!! Jostain syystä en ollut ostanut kuin yhden pojan vaatteen, kaikki muut oli neutraalia beigeää -aavistus… en tiedä.<br />Toisaalta siitä on 15 vuotta, ja ehkä nuo ultrat on hieman parempia nyt 😉

  4. Ihana blogi sinulla. Löysin blogisi monien mutkien kautta, lisään sen heti suosikkeihin! :)<br /><br />Suloisia tavaroita olet löytänyt vauvalle!

  5. lattenainen: :)<br />PikkuMamma: En ole Joensuusta kotoisin mutta opiskelin siellä ja olen siis edelleenkin yliopistolla kirjoilla. Kotoisin olen Kajaanista vaikkei sekään syntymäkaupunkini varsinaisesti ole :D<br />Lumikettu: :)<br />Hepsu: Lapsille on kyllä kaikkea ihanaa jota tulee sitten helposti hamstrattua.<br />Mia -Willa Oliviasta : Ohoh! No teillä on ollut yllätystä kerrakseen. Meille kyllä kätilö totesi, ettei erehtymisen mahdollisuutta ole. Ultrakuvien joukossa on jopa alhaaltapäin otettu kuva jossa ei paljon epäselvyyttä jää! 😀 Mutta tottakai sitä ajattelee, että sekin mahdollisuus on olemassa. Eipä siinä mitään. Muutama vaate jäisi käyttämättä mutta luulen, että osa vaaleansinisistä jäisi kuitenkin käyttöön. Ostin niitä nimittäin jo silloin kun sukupuolta tiennyt.<br />Jansku 1985: Kiva kun löysit tänne!

  6. Ihania, suloisia juttuja <3 Tässähän melkein vauvakuume nousee noita kuvia katsoessa 😉

  7. Ihania juttuja! Tässä tosiaan alkaa tulla itsellekin vauvakuume, ihan kuin sitä ei olisi jo… 😉

  8. Meillä tytöllä sama Baby- kyltti tyttövärinä, se on suloinen! Ja tähtiä tähtiä löytyy prinsessankin huoneesta :)<br /><br />Ihanaa että kohta pääset laittamaan vauvan huoneeseen kaikki tavarat ja vaatteet valmiiksi, se on niin kivaa aikaa!!

  9. Siis apua! Mie oon aina luullu, et haluan vaan tyttö-vauvoja, mutta nämä kuvat sai kyllä kääntämään pään 🙂 Ehkä se poikakin ois ihan kiva…;) Nuo valkoiset housut(?) tummilla napeilla ja ihanan vaaleansiniset vaatteet ihastutti erityisesti!<br /><br />-tiiu

  10. Hanna: Mukava levittää vauvakuumetta ;)<br />Nanna: :D<br />S: Pienille löytyy kyllä niin paljon kaikkea söpöä.<br />J&M: Odotan kyllä innolla lastenhuoneen laittoa!<br />tiiu: Molemmat ihania 🙂 Nuo nappihousut ovat kyllä ihanat ja vähän hassutkin yhtä aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *