Puita ja lintuja

Useammassa postauksessa olen maininnut haluni saada lastenhuoneen seinälle puun. Tarkoitus olisi toteuttaa puu äärettömän helpolla tavalla eli sisustustarralla -helppoa ja nopeaa ja tarran saa tarvittaessa pois. Katselin ebayn valikoimaa -sieltä myös muut tarramme on tilattu. Kuvien tarrat ovat eri väreissä mutta omani ajattelin hankkia valkoisena.
puu1.JPG
Tämä miellyttää silmää. Hauska ja lastenhuoneeseen sopiva.
puu3.JPG
Tämäkin sopii mielestäni hyvin lastenhuoneeseen. Mietin vain onkohan korkeus liian matala.
puu4.JPG
Tämä olisi tarpeeksi massiivinen mutta hintakin oli huomattavasti korkeampi kuin muissa vaihtoehdoissa.
puu5.JPG
Tämä taisi olla todella edullinen. Sekin epäilyttää sillä minulla on myös kokemusta halvoista tarroista jotka eivät pysyneet seinässä. Halvinta mahdollista ei kannata ottaa.
puu6.JPG
Kahden puun setti.
Tai sitten ehkä vain oksa ja lintuja?
puu2.jpg
puu7.JPG

puu8.JPG
puu9.jpeg

Löysittekö te suosikkia näiden joukosta?
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Puita ja lintuja

  1. Ylin puu on huippu! Niin ja nuo pöllöt.. olen kohtuu heikkona pöllöihin 😀

  2. Ikuisena lapsena 😉 tykkäsin ihan hirveesti tuosta pöllöstä:) Mutta oli siinä monta muutakin kivaa!<br /><br />Millä hakusanalla hait tarroja -ihan stickers??

  3. No en löytäny, ku haluun tulla ite maalaamaan sen. Vähänkö kiva teillä on liimailla jotain miljoona lehtee sit sinne.

  4. Piiju: Hain myös pelkkiä pöllöjä kun ihastuin niihin itsekkin mutta sopivaa ei harmi vain löytynyt.<br />Mia-Willa Oliviasta: wall sticker hakusanalla löytyy tosi paljon.<br />juskan: Ikuinen marisija :p Yleensä nuo tulee sellaisena systeeminä missä ei tarvitse erikseen liimailla mitään. Sellaiset jossa on yksittäisiä osia ei (kokemuksen syvällä rintaäänellä) pysy seinässä.<br />Myy: Minusta se olisi noista oksista myös parhaiten lastenhuoneeseen sopiva<br />miu::)

  5. Ylimmäinen on hienoin :)<br /><br />Itelläkin huonoja kokemuksia niistä halvoista, ei ees tarttunu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *