Isyyspakkaus

Tänä aamuna mieheni sai seuraavanlaisen paketin
IMG_2429.JPG
Väsäsin siis miehelleni pienimuotoisen ”isyyspakkauksen”
IMG_2421.JPG
Paketti sisälti mm. ”Mies hoitaa vauvaa” opuksen joka pienen tutustumisen perusteella vaikuttaa hauskalta mutta sieltä löytyy rivienvälistä ihan oikeaakin asiaa.  Lisäksi mainittakoon esim. varpajaistarpeet eli minikokoinen konjakkipullo sekä lakupiippuja. Mieheni ei polta jotan joten ihan vitsinä päätin ostaa ”sikarinkorvikkeet”. 
IMG_2426.JPG
Tarpeita yhteisiin kylpyhetkiin, sisua sekä pyykkipoika hajuhaittoja vastaan 😀
IMG_2425.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Isyyspakkaus

  1. Hah, kysyin poikaystävältä, onko se kuullut, että nykyään isätkin ovat oikeutettuja omaan isyyspakettiin, niin se raukka ihan tosissaan rupes selittämään et ''joo-o, mun kaveri sai kans sellasen kun sen vauva synty, eiks siinä ookin sisuja, viinaa ja kortsuja?'' 😀 <br /><br />Minä sitten korjaamaan, että taisi olla tuon paketin (niin kuin muidenkin isyyspakettien) takana ihan joku muu kuin Kela…;) <br /><br />-heluna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *