Kukat kuuluvat kevääseen

Olenkin jo aiemmin maininnut, että omaan kevääseeni kuuluvat erottamattomasti kukat. On ihanaa kun ensimmäiset tulppaanit tulevat kauppoihin -kevään merkki! Siitä lähtien meillä onkin ollut leikkokukkia miltei jatkuvalla syötöllä. Yleensä tulppaaneja ja kerran ruusujakin. Nyt kotia koristaa leikkokukkien sijaan tuo ihana helmililja -sekin jo toinen tälle keväälle. Jotenkin se kuuluu minusta pääsiäiseen ja onkin ihan outoa kun pääsiäiseen on vielä niin pitkä matka. Huomaan muiden blogeissa samaa turhautumista -pääsiäinen tule jo!

IMG_2453.JPG
IMG_2452.JPG

IMG_2451.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kukat kuuluvat kevääseen

  1. Miten sie saat nuo helmililjat pysymään noin siististi pystyssä? Kasteletko niitä minkä verran?<br /><br />Miun helmililjat kaatu ennen kuin kerkesivät kunnolla edes kukkimaan :(<br /><br />-kaisu

  2. -kaisu: En oikeastaan suuremmin kastele niitä etteivät kasvaa revahda. Nyt kyllä meidänkin liljat ottivat ja "kaatuivat". Jonkun aikaa pysyvät hyvänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *