Maanantain asu

Raskausaikana on tullut taas kuvailtua päivänasujakin. Pukeutumisessa on kiva korostaa kasvavaa mahaa ja jäähän näistä kuvista myös kivat muistot joista mahan kasvun näkee. On niitä mahakuvia ihan asioikseenkin otettu mutta näin loppuraskaudesta aika harvakseltaan.
IMG_2549.JPG
IMG_2560.JPG
IMG_2559.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Maanantain asu

  1. Kylläpäas on tyylikäs "mamma"! Nykyisin on niin kauniita vaatteita raskausajallekin, toista se oli silloin 19 vuotta sitten kun odotin esikoistani, eipä niitä juuri ollut, vaihdettiin vaan aina suurempaan kokoon ja siltä se sit myös näytti 😀

  2. Minna-Enttirinteen Elämää : Kiitos. Nykyään äitiysvaatteiden valikoimat ova onneksi kiitettävät 🙂 Noista kuvissa näkyvistä vaatteista ei muuten ole mammamallistoa kuin legginsit -eläköön trikoo 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *