Risuja

Iltalenkillä napattiin mukaan pajunoksia. Huomaa, että pääsiäinen on tänä vuonna myöhään -pajunkissat ovat jo ehtineet puhjeta. Ei taida olla palmusunnuntaina noista mitään jäljellä. Pajut päätyivät maljakkoon ja saivat kaverikseen nuo pienet vaaleanpunaiset pääsiäismunat.
IMG_2581.JPG
IMG_2582.JPG
IMG_2586.JPG
IMG_2590.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Risuja

  1. Kati: :)<br /><br />Anonyymi: Nuo oksilla näkyvät löytyivät kauppareissulla s-marketista! Ja aiemman postauksen vaaleanpunaiset ja ruskeat Tiimarista.

  2. Meillä eteisessä ihan samanlainen kimppu pajunkissoja samanlaisine palloineen 😀 Aika sama maku taitaa olla 😉 Pähkäilin edellispäivänä Prismassa liilojen ja pinkkien pallojen välillä ja tyttö lopulta valitsi pinkit kun äiti ei osannut päättää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *