Masukuvia

Sunnuntaina pidettiin pienimuotoinen kuvaussessio. Jo jonkun aikaa tätä oli mietitty mutta vasta nyt saatiin aikaiseksi. Ihan sellaisia kuvia en saanut kun haaveilin mutta muutaman kivan muiston tästä pallosta kuitenkin. Jaan nyt pari kuvaa teidänkin kanssa. Toivottavasti kukaan ei näe tämän jälkeen painajaisia minun paljaasta mahastani! 🙂
IMG_2664.JPG
IMG_2698iii.jpg
IMG_2633.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Masukuvia

  1. Masukuvat on ihania! Meillä kans otettiin masukuvia tiheään tahtiin kummassakin raskaudessa ja niitä on ihana katella. Ja ihmetellä, miten sellaista valtavaa möhkälettä on oikein jaksanut kannatella :D<br />Onnea teille ja ihanaa raskausaikaa 🙂

  2. Ihania kuvia!! <br />Haaveilin itsekkin viimeisen raskauden kohdalla noista, mutta jostain syystä ne jäi aina ottamatta 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *