Kevät

Alkuviikosta totesin, että kevät lienee viikonloppuna jo huomattavasti pidemmällä. Tottahan tuo oli. Ulkona on tosiaan kevät! Ihanaa. Sääli että minua vaivaa pienoinen väsymys..loppuraskaudeksi kai tätä kutsutaan 😀 Postausideoitakin on mutta suuremmin en niitä ole jaksanut toteuttaa. Päätin vain tuoda tänne muutaman ihanan ja keväisen kuvan. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!
spring_flower_T2519.jpg
spring-tulips-wallpapers_2319_1280x800.j
spring.jpg
tulips-in-spring-wallpapers_8457_1920x12
bird-at-spring.jpg
105630816_25080616d2.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Kevät

  1. Ihania kuvia!<br />Mun viimesestä raskaudesta on yli 14 vuotta…eli miksiköhän tätä mun väsymystä sit vois kutsua?! ;)<br /><br />Onnea raskauden viimesillekin metreille!!!<br /><br />-A-

  2. Heippa! :)<br /><br />Ensimmäistä kertaa täällä vierailen ja klikkasin itseni lukijaksi sekä linkitin blogisi suosikkeihini… Kauniita kuvia ja tsemppiä odotuksen loppumetreille! <3 Aurinkoista viikonlopun jatkoa! :)<br /><br />Terveisin Minttu

  3. Voi miten kauniita kuvia!!! Minkälaisella kameralla olet oikein nämä taikonut???

  4. Ihania kuvia tosiaankin!!!!!Ja tsemppiä loppuraskauden vaiheille…heh..olihan tyhmästi sanottu. Mut siis joo=)

  5. Anu: Kevätväsymystä? Hih..<br /><br />Minttu: Kiva kun löysit tänne<br /><br />Kauniit Kuvat: Tästä postauksesta taisi jäädä mainitsematta, että nämä kyseiset kuvat lainattuja. Pitäisi aina yrittää muistaa se tuonne näpyellä.<br /><br />Keke: Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *