Sinisestä valkoiseen

Etsiskelin lastenhuoneeseen pieniä hengareita joihin voisi ripustaa kivoja vaatteita näytille. Sopivat vaaleansiniset osuivatkin kohalle viime viikolla. Kotiin tultua ei väri näyttänytkään enää kovin hyvältä. Jotenkin tuossa huoneessa väri näytti jotenkin likaiselta. 

IMG_2739.JPG

IMG_2740.JPG

Mies totesi kotiinpäästyään myös, että valkoinen olisi parempi. Niinpä hän nappasi yhden hengareista mukaansa ja maalasi valkoiseksi. Huomattavasti parempi näin -ainakin minusta. Nuo loput vaaleansiniset taitavat päätyä vaatekaapin kätköihin.
IMG_2759.JPG
IMG_2761.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Sinisestä valkoiseen

  1. Voi että tämä sinun blogisi on ihana. Palaan tänne kerta kerran jälkeen ihastelemaan kaikkia kuvia ja pieniä sisustusyksityiskohtia, mitä olet keksinyt ja joka kerta tulee jotenkin hyvä mieli tätä lukiessa ja katsellessa. Kiitos 🙂

  2. -Heli-: Kiva, että muutkin sitä mieltä. Tuntui kyllä hassulta ostaa sinisiä hengareita ja maalta ne sitten valkoisiksi! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *