Lastenhuone

IMG_2888.JPG
Lastenhuone alkaisi olla pikkuhiljaa valmis. Vielä puuttuu vähän tekstiilejä sekä se puu tuolta seinältä. Mutta ne ovat pikkujuttuja ja ilmestyvät huoneeseen sitten kun sopiva sattuu vastaan tulemaan. Tässäpä olisi nyt sitten kuvapläjäystä lastenhuoneen tämänhetkisestä tilanteesta.

IMG_2915.JPG

IMG_2913.JPG
IMG_2922.JPG

IMG_2894.JPG

IMG_2542.JPG

IMG_2910.JPG
IMG_2871.JPG

IMG_2896.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

12 kommenttia “Lastenhuone

  1. Iida: Ei tule. Meillä on rakennusvaiheessa tehty kylpyhuoneeseen taso ihan sitä tarkoitusta varten. Tuntuu helpoimmalta, että hoitotaso on lähellä vesipistettä.

  2. Voi miten kaunis ja rauhallinen lastenhuone <3<br />Voi kunpa meillä olisi yksi huone lisää, että saisi tuon työhuoneen muutettua lastenhuoneeksi ilman suurempaa vääntöä!

  3. Onpa harmonista ja kaunista. <3 Meillä asuu muuten sama pikkuruinen pingviini, on ihan suosikkilelu tällä hetkellä. 🙂

  4. Ihan samaa ajattelin kuin näköjään kaikki muutkin. Ihana ja harmooninen huone! <br />Nyt vain odottelette sinne asukkia <3 Jaksuja loppu raskauteen ja tulevaan synnytykseen!

  5. Ihanan seesteinen vaavelon huone. Voin hyvin kuvitella tuohon jonkun pun seinälle =)

  6. Aivan ihana huone!! Kyllä poitsun kelpaa:)<br />Alkaako vauvan nimi K-lla?<br /><br />Jaksamisia loppuraskauteen!

  7. Hepsu: Kiitos<br />visuaalisesti vaativa kottarainen : Tuo pingviini oli niin hellyyttävä, että oli pakko napata mukaan.<br />Karja: Asukki tosiaan enää puuttuu :)<br />piitzi: Sitä sopivaa puutarraa etsiessä :)<br />Mia-Willa Oliviasta: Alkaa kyllä. Myös tyttöä varten oli mietittynä nimi joka alkaa K-kirjaimella.

  8. tiiu: Kiitos<br />Katja: Voi apua kirjoitin vahingossa tuonne ylemmäs, että Karja! 😀

  9. Tosi ihana blogi, tosi kauniita kuvia ja ideoita! tää jäis seuraamaan tätä… 🙂 Taisinpa juuri olla 100. lukija! 😛

  10. Kaunis ja soma, ihanan vaalea ja sulonen huone :)<br /><br />Teän koti on muutenki niin kaunis 🙂 Ihanat sävyt joka huoneessa :)<br /><br />-Satu-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *