Lintuset

Ebay linnut saapuivat ja löysivät tiensä kylpyhuoneen koreja kaunistamaan.
IMG_2966.JPG
IMG_2970.JPG
IMG_2971.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Lintuset

  1. Kivoja. Muakin on alkanut pikku tipuset kiinnostamaan, kiitos Pip Studion 🙂

  2. Ootko koskaan vieraillut Kempeleen keskustan kukkakaupassa? Tuli mieleen, että oon siellä nähnyt samantyylisiä lintu-koristeita. Siellä oli myös hieman isompia lintu-koristeita, joihin sai laitettua valokuvan. 🙂

  3. Saanko kysyä että ootko koskaan harkinnu sisustajan uraa?? sopis sulle..tai enhän mä ees tiiä oletko jo alalla?

  4. Anonyymi: En ole koskaan kyseisessä liikkeessä käynyt. Kiitos vinkistä -pitää joku kerta käydä kun sielläpäin tulee pyörittyä!<br /><br />Keke: heh..kiitos. Mietin joskus lukion päätyttyä mutta se jäi kun koulutuspaikka aukeni ihan toiselta suunnalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *