Äitiyslomalla

Äippälomalainen täällä hei! Täällä on viimein startattu äitiysloma vaikka kyllä minun joitain pieniä työasioita täytyy kotoa käsinkin kevään aikana vielä hoitaa..mutta kuitenkin. Täytyy olla todella tyytyväinen siihen, miten hyvin jaksoin loppuun asti ilman sairaslomia ym. Kuitenkin huomasin jo viime viikolla sen, että nyt aletaan olemaan valmista kauraa lomalle -enempää ei kroppa olisi jaksanut. 
IMG_2832.JPG
Töistä mukaan lähti Stockmann casa kehykset. Mukavan yksinkertaiset ilman mitään krumeluureja. Voin jo kuvitella mustavalkoisen kuvan vauvasta tuohon.
IMG_2830.JPG
Kortti oli teksteineen niin hellyyttävä, että kaiken hormoonimyrskyn keskellä tuli ihan tippa linssiin. Hieman haikea olo tuli vaikka lomalle ihana on jäädäkkin.
IMG_2833.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

10 kommenttia “Äitiyslomalla

  1. Reilu vuosi sitten samassa tilanteessa olleena muistan hyvin fiiliksen. Nauti tästä ajasta ennen vauvan syntymää, kun on aikaa laittaa kotia ja pikkuisen juttuja. Itse muistan pitkät lounaat, shoppailut ja pienten vaatteiden pyykkäykset <3

  2. Oi, ihanaa äitiyslomaa!! Nauti tästä ajasta kun vauva kulkee vielä sujuvasti masussa mukana ja voit keskittyä itseesi, rentoutumaan, laittamaan kotia.. vain olemaan ja odottamaan 🙂 Mäkin muistan Heidin tavoin tuosta ajasta pitkät lounaat, kahvittelut, shoppailut, sisustusinnon… 🙂

  3. Täälläki kuule tippa nousee linssiin, ku unisena metrossa lueskelee tätä. Se on varmaan tää kevät, ku saa munki hormoonit sekasin. Tai sit mäki oon raskaana. No mut ihanaa äippälomaa! Ja nähdään lauantaina 🙂

  4. Oikein ihanaa äitiyslomaa!! <br />Yritä nauttia siitä täysin siemauksin, vaikka sinulla/teillä olisikin kiire saada jo nyytti kainaloon.

  5. Itsellä oli eilen viimeinen vanhempainvapaapäivä =D Mukavaa äippälomaa!

  6. Ihanaa äippälomaa! Kyllä se huilitauko ennen viimeistä rutista on paikallaan, saa jotenkin keskittyä vain omaan olemiseen. Ei mee enää pitkään, kun vaavi tulee =) T: Toffeepallo

  7. piitzi: Toisella alkaa "lomat" ja toisella loppuu :)<br /><br />Toffeepallo: Paljon olisi kaikenlaista tekemistä esim. opintojen saralla mutta aion kyllä levätäkkin. Voimia varmasti tarvitaan tulevaan koitokseen.<br /><br />Hanna: Täysin siemauksin! Masua tulee varmasti ikävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *