Terassisuunnitelmia

Tänä kesänä olisi takapihan terassinlaajennus tarkoitus viimeinkin käynnistyä. Koko viime kesä odotettiin asuntojen välisiä aitoja ja pihatöitä rakentajan taholta. Terassia jouduttiin lykkäämään niin kauan. Nyt sitten pitäisi päästä heti vauhtiin!

IMG_2996.JPG

Nykyään meillä on takapihalla hyvin pieni kaistele terassia. sinne mahtuu grilli ja pieni pöytäryhmä. Isompi on sijoitettu nurmikolle joka ei ole kovin mukavaa. Tarkoitus olisi purkaa tuo kaide ja jatkaa terassia aidan suuntaisesti. Materiaalin harmi vain sanelee tuo rakentajan valitsema lattiamatsku. Samalla linjalla siis jatketaan mutta lopuksi ajattelimme käsitellä lattian tummemmaksi. 

%25C3%25B6terassi.jpeg

Mies suunnitteli alustapitäen terassille aitaa mutta minä vastustin. Nyt olen lämmennyt ajatukselle ja suunniteilla on jotain ylläolevan tapaista. Tarkoitus olisi tehdä siitä valkoinen ja kaideosasta tumma lattian tapaan. Terassista olisi tarkoitus tulla sen kokoinen, että sinne mahtuisi tuo isompi pöytäryhmä ja siinä voisi ruokailla helposti useampikin ihminen. Kovasti odottelen, että projektia päästäisiin aloittelemaan -sen jälkeen pääsisin viimeinkin laittamaan piha-aluetta! On sitä odotettukin.

Lopuksi vielä muutama lainattu kuva inspiraation lähteeksi. Kelpaisivat minulle!
SFDEC27C6727E1449E1B8DBC017D36269C8_848x
http---feed.ne.cision.com-wpyfs-00-00-00
%25C3%25B6terassi1.jpg
kunis_pinta.jpg
%25C3%25B6terassi2.jpg
ikea-arholma_96985995.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Terassisuunnitelmia

  1. Anonyymi: No ennimäkseen blogi pyörii varmasti jatkossakin näiden sisustusjuttujen ympärillä 🙂

  2. Kivoja suunnitelmia! Jos terassista tulee vähänkin korkea, ovat nuo alkuperäiset kaiteet paremmat lapsia ajatellen. Jos siis haluaa syödä rauhassa eikä varjella niitä pieniä putoamiselta 🙂

  3. oivoi, ihania kuvia 🙂 <br />meillä on kotona putkiremontti ja ollaan asuttu evakossa 4vkoa, vielä toiset edessä ja odotan varmaan kaikkein eniten oman partsin laittoa, sinne paistaa ihanasti aurinko puolen päivän jälkeen ihan iltaan asti! haluan rakentaa sinne sellaisen kesäparatiisin että…. 🙂

  4. Nelsson: Tarkoitus on jatkaa terassia suht matalana eli alkuperäiseltä terassilta tulee askelma tai kaksi alaspäin. Muutenhan terassista tulisi tosi korkea ja ihan lastakin ajatellen se ei kuulosta kovin järkevältä ratkaisulta. <br /><br />Minna: Parvekesuunnitelmat kuulostavat hyvältä -putkiremppa ei. Jaksamisia "evakon" loppuajalle. Katselin vierestä viime keväänä vanhempieni putkiremppaa eikä kateeksi käynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *