Vaatekaapin kevätsiivous

Tänään on ollut toimelias päivä. Sain loput kouluhommat palautettua -enää puuttuu se gradun loppu! Lisäksi otin itselleni suururakan ja tyhjensin vaatekaapin. Siirsin jo osan äitiysvaatteista varastoon ja osan laitoin kierätettävien pinoon. Lisäksi karsin ”normivaatteitani” aika rajusti ja eteenpäin meneviä vaatteita olisikin nyt kokonainen jätesäkillinen. Varmaan jossainvaiheessa laitan niitä taas huutonettiin -osan varmaan isompana pakettina kun tuollaisen määrän myyminen yksittäin on aika työlästä. 
IMG_3302.JPG
IMG_3304.JPG
IMG_3303.JPG
IMG_3305.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Vaatekaapin kevätsiivous

  1. Hitsit mä nostan sulle hattua! Mulla on tuo sama urakka ollut suunnitteluasteella jo monta vuotta.. mutta toteutus ontuu edelleen. Lastenvaatteet kyllä saan järjesteltyä ja roudattua huutonettiin / kirppikselle mutta ne omat… uuh mikä urakka. Minkä tosin olen juurikin tällä viikolla päättänyt aloittaa. Pitäisi vaan varata pöytä jostain kirppikseltä. Just katselin, että mulla on vaatehuoneessa rivissä esim. ruskeita kauluspaitoja, joista osa ihan uusiakin vielä.. hohhoijaa.

  2. Marja: No se on varmaan joku loppuraskauden energiapuuska joka sai tämänkin aikaiseksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *