Manly-paletti saapui

IMG_3476.JPG
Tänään noudin postista ebaystä tilaamani Manly-luomiväripaletin. Skeptisin mielinhän tämän tilasin mutta pakko myöntää etteivät rahat (ne hurjat viisitoista euroa siis..) menneet hukkaan. Tosi hyvin ainakin tästä omasta paletistani löytyy pigmenttiä! Levittyivät myös nätisti. Kestävyydestä en kylläkään vielä osaa sanoa mitään..toivottavasti yllättää silläkin saralla. Värejä on kyllä hurjasti -tovi vierähtää siinä, että kaikki kokeilen!
IMG_3478.JPG
IMG_3479.JPG
IMG_3480.JPG
IMG_3481.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Manly-paletti saapui

  1. Kivannäköinen paletti! Olisi mukava kuulla, miten värit toimivat iholla, kestävtkö hyvin?

  2. Lisa: Vielä en osaa kestävyydestä sanoa oikein mitään. Pitää testailla paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *