Ilta kahdestaan

Lauantaina vietettiin rauhallinen ilta kahdestaan -vielä kun se oli mahdollista. Pientä arjen luksusta.
IMG_3521.JPG
IMG_3523.JPG
IMG_3524.JPG
IMG_3525.JPG
IMG_3530.JPG
IMG_3532.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Ilta kahdestaan

  1. Onhan se niin, että kun lapsi/lapst syntyy, niin oma kahdenkeskinen aika jää valitettavasti vähälle. <br />Me ollaan miehen kanssa oltu kahdestaan viimeksi 10 vuotta sitten (viikko etelässä) ja 15 vuotta sitten "ulkona tuulettumassa". Tässä on nyt vähän omaa tyhmyyttäkin, mutta meillähän anoppi on sanonut aikoinaan, että jokainen hoitakoot tenavansa ja en sitten viitsi vanhempiani häiritä kuin pakolliset menot. Täälläpäin kun ei MLL:n hoitajia ole :(<br /><br />Näillä mennään ja ollaan tyytyväisiä 🙂

  2. Mia -Willa Oliviasta: Lasten kanssa sitä kahdenkeskistä aikaa ei varmasti tule paljon olemaan. Harmi ettei tuo MLL:n palvelu ole siellä saatavissa. Tein opiskellessa itse niitä hommia ja totesin sen todella hyväksi systeemiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *