Pikkuhiljaa

Kastajaisia rakennellaan todella pikkuhiljaa. Pojan päiväuniaikaan saa tehtyä aina jotain pientä. Kutsut odottavat nyt lähettämistä, kakku on tilattu ja hieman koristepuoltakin on saatu aikaiseksi. Onneksi on vielä useampi viikko aikaa väsäillä juhlia kasaan.
IMG_3913.JPG
IMG_3914.JPG
IMG_3915.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Pikkuhiljaa

  1. Älähän kuule sano! Ei oo enää ku kolme viikkoo jälellä ja se menee muuten nopeeta!

  2. juskan: Tädille on siis odotettavissa paniikkipuheluja tyyliin "ei tästä mitään tule!"

  3. Ihanat sävyt; turkoosi, ruskea ja valkoinen. <br />Muistan kun minäkin järjestin ensimmäisen lapsemme kastajaisia, se oli kivaa puuhaa:) Tosin silloin 26 vuotta sitten ei paljon teemavärejä eikä paljon kattausta muutenkaan tehty sisustuksen silmin, niinkuin nykyään. Mukavaa kun kaikkeen kauniisen satsataan nykyään paljon:) Ihanaa jatkoa perheellesi ja pikkuisellesi <3

  4. Soile: Ihanaa kyllä kun nykyään on vara mistä valita ja inspiroivia ideoita voi hakea netistä helposti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *