Suosikkikosmetiikkaa

Tässäpä muutama Anttiksen suosikki kosmetiikan saralta.

Tigin oatmeal and honey shamppoo ja hoitoaine. Näillä jopa vaalennettu hiukseni pysyi aikoinaan kunnossa. Ihana kaksikko!
vaatteita+1315.jpg

Bodyshopin vartalovoiteet -tarvitseeko tätä perustella?

IMG_1150.JPG

Bare minerals Original -paras meikkivoide ikinä. Nopeaa, helppoa ja todella luonnollinen
ja kestävä lopputulos.

IMG_5356.JPG
Garnier anti dark circles -kotiäidin aamujen pelastaja. Peittää tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta.
IMG_3308.JPG
Labellon huulirasvan ja kiillon yhdistelmä. Sekä kiillon että rasvan suurkuluttajan unelmatuote.
IMG_3431.JPG

Mschic eye stain -käytän tätä luomivärinä. Kestää miltei mitä vain. Thaimaan
reissulla silmämeikki pysyi päivän hyvänä helteessäkin tämän avulla.

IMG_3636.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Suosikkikosmetiikkaa

  1. Voi vitsi näitä sun kosmetiikka-postauksia, pitäis jättää lukematta niin ei tulis elämä niin kalliiks: löysin tarjouksesta tuon Garnierin silmänympärysgeelin ja oli pakko ostaa kokeiltavaks kun muistin, että olit tuota suositellut. Aivan huippu tuote!<br /><br />Eikä tämä innostuminen vielä tähän loppunut, illalla piti vielä tilata FeelUnquesta tollanen BareMineralsin aloituspakkaus. Kuinka nopeesti sulle on yleensä tuolta tullut? Entäs se toimitus, tuleeko ne lähimpään postiin vai?<br /><br />-tiiu

  2. Ai niin ja sellasta vielä piti kysyä, että oletko käyttänyt koskaan FeelUniquesta tilatessasi hyväksesi tarjolla olevia tarjouskuponkeja- tai koodeja? Täältä ( <a rel="external nofollow" href="http://www.ostaulkomailta.com/viewtopic.php?f=67&amp;t=246&quot; target="_blank">http://www.ostaulkomailta.com/viewtopic.php?f=67&amp;t=246</a&gt; ) löytyy ainakin. Sain omaan tilaukseeni 5€ alennuksen, niin pystyi tilaamaan ton alotuspakkauksenkin ilman pelkoa, että jää tulliin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-tiiu

  3. tiiu: Vastasinkin tuonne toiseen postaukseen tuosta toimitusajasta. En ole aikaisemmin noita alekoodeja bongannut -pitää pitää jatkossa silmät auki. Minäkin muuten ostin tuon garnierin alesta ja juuri blogisuositusten takia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *