Kastajaiset

Eilen vietettiin K:n kastajaisia. Pieni paniikki meinasi iskeä viimemetreillä mutta onneksi sain valtavasti apuja juhlien järjestelyyn. Juhlat sujuivatkin mallikkaasti ja päivänsankarikin oli koko päivän oikein aurinkoinen -edes kirkossa ei kovin suurta huutoa kuultu. 
IMG_4098.JPG
IMG_4048.JPG
IMG_4049.JPG
kaste.jpg
IMG_0201.JPG
Sisko tuoreen kummipoikansa kanssa
IMG_4133.JPG
Kastemekko on äitini aikoinaan minulle tekemä. Siinä on myös kastettu siskoni ja serkkuni. Toivottavasti jonain päivänä mekko puetaan K:n lapsille.

IMG_4113.JPG

IMG_4030.JPG
IMG_4112.JPG
IMG_4116.JPG
IMG_4120.JPG
IMG_4036.JPG
IMG_4126.JPG
IMG_4144.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

9 kommenttia “Kastajaiset

  1. Meidän kummipoika on kastettu samaisessa paikassa, samoin kuin siskonsa :)<br /><br />Ihanat tarjoilut ja koristelut! Varmasti ikimuistoiset pienen miehen ensimmäiset juhlat 🙂 <br /><br />Nuo polkadot-muffinsivuoat on ylisöpöt, mistä ne on? Entä onko tuo koristeluissa käytetty K-kirjain tulostettu vai leimattu?

  2. Ìhan täydellinen kastajaismekko! <br /><br />Ja mielettömän upea tuo kattaus!

  3. Minna: Kiitos<br /><br />Anu: Vuoat ovat ebaystä. Olivat muuten tosi hyvät! Tukevat ja sisäpinta oli muovitettu joten muffinsit pysyivät kasassa ja vuoka kauniina. K-kirjain on tulostettu.<br /><br />Heidi: Tuo mekko on kyllä ihana. Voittaa kaupan valmismekot!<br /><br />Satu: :)<br /><br />Nanna: Kiitos

  4. Mä katoin ensin, että mistä oot löytäny noin ihania kuvia, mutta ne onkin sun omia! Ihan kun jostain sisustus- tms. jutusta!

  5. Löysin tänne kun googlasin uv-asu mitä etsin mun tyttärelle. 🙂 Aivan ihania kuvia. Ihana kattaus,ihanan näköisiä herkkuja. Ihana kastemekko. <3 Onneksi löysin tänne. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *