Paluu arkeen

Tänään koitti sitten paluu arkeen. Viime päivät ovatkin sujuneet normi arjesta poiketen. Perjantaina tuli siskoni kylään Helsingistä. Lauantaina järjesteltiin juhlia ja sunnuntaina olikin kastajaiset. Maanantaina pakkasimme pojan autoon ja  suuntasimme siskon kanssa alennusmyynteihin. Nostelukiellon takia en ole pojan kanssa oikein mihinkään päässyt joten tuo reissu oli ihanaa vaihtelua. Eilen sitten hieman haikein mielin veimme siskon asemalle. Näin vauva-arkea pyörittäessä tuollaiset päivät tuntuvat melkoiselta irtiotolta. Toisaalta kaiken hälinän jälkeen on taas kiva palata normaaliin päivärytmiin. Nauroin myös, että nyt sain vauvankin taas kokonaan itselleni -viikonloppuna kun syliä riitti niin paljon, ettei poikaa tuskin ehtinyt näkemään!
IMG_4008.JPG
Viikonloppuna sitten juhlitaan naapureiden häitä -kivaa siis luvassa taas! 
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Paluu arkeen

  1. Normaaliarki on minusta parasta! <br /><br />Häät on ihania, meillä yhdet syyshäät tiedossa. :)<br /><br />Kauniita kukkia! <3

  2. Ja oonkohan mä edes esitellyt itseäni? 😀 Eli ihan uusi lukija täälä, eksyin tänne muutama päivä sitten. 🙂 Jos haluat mun blogia lukemaan, niin laittele s.postiosotetta niin laitan kutsun tulemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *