Testausta ja arvontaa

Testailin tässä taannoin Oriflamen Wonder lash ripsaria. Eräs konsultti tätä aikoinaan kehui eikä se nyt ihan turha kehu ollut. Kiva ripsari jolla saa näyttävät ripset. Tässä kyseisessä ripsarissa on kumiharja jota en koskaan ollut kokeillut -toimii! Kesto tässä on myös hyvä. Kouluarvosanaksi antaisin kahdeksan ja puoli. 

IMG_4232.JPG

IMG_4229.JPG
Nyt sitten joku lukijoistani pääsee kokeilemaan myös kyseistä ripsaria. Arvon yhden mustan vedenkestävän   Wonder lash ripsarin. Arvontaan voi osallistua kertomalla mikä on sinun lemppari kosmetiikkatuotteesi?   Minusta on kiva kokeilla uusia tuotteita ja toivonkin saavani teiltä nyt hyviä vinkkejä! Arvonta päättyy 17.7 klo 21.00
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

25 kommenttia “Testausta ja arvontaa

 1. Moi.<br />Ihana arpajaispalkinto,tulis tarpeeseen.<br />Mun suosikki "kosmetiikkatuote" on pinsetit ja ripsientaivutin,ne pitää olla aina kunnossa,sen jälkeen tulee aurinkopuuteri ja peitevoide.Nyt kesällä on ihanaa kun on vähän ruskettunut ja kulmat on värjätty ja ripsissä pidennykset niin arkimeikki on nopea tehdä.<br />T:MiaT

 2. Päivieni pelastus on ehdottomasta Make Up Storen Cover All Mix, josta löytyy peittävyyttä niin punoitukselle kuin tummille silmänalusillekin. Plussaa ihanasta kultaisesta pakkauksesta.

 3. Tuota vois olla kiva kokeilla! Aikoinaan käytin paljonkin Oriflamen kosmetiikkaa ollen tyytyväinen niihin.<br />Tämän hetken ehdoton suosikkini on Diorin Nude meikkivoidepuuteri! Sillä vähän elähtäneetki kasvot syttyy hehkumaan! :)<br /><br />-A-

 4. Niitä on useita, mutta oma luottoripsarini on Max Factorin False Lash Effect ja Masterpiece.

 5. Mä olen ehkä hieman tylsä valintani kanssa, mutta en kyllä tulisi toimeen ilman Mavalan kynsilakkoja.. Sama se sille, jos ei ole meikkiä naamassa, mutta jos kynnet ovat laittamatta niin ei tee edes mieli lähteä minnekään!

 6. Näin kesäaikaan ei tarvitse paljon muuta kuin aurinkopuuterin ja kulmakynän. Näistäkin suosikkini on HM:ltä ostettu Bronzing Powder Pearls ja Oriflamen Brow Definer kulmakynä, edullisiakin vielä! Oriflamelta myös suuri suosikkini on Air Soft Powder irtopuuteri. :)<br /><br />-Leetta

 7. Mulla ei ole mitään kosmetiikassa vakiomerkkejä, joita säännöllisesti ostaisin. Tykkään kokeilla erilaisia tuotteita ja löytää edullisia vaihtoehtoja 🙂 Käytän lähes päivittäin punaista huulipunaa, ihanan pirtsakka väri saa hymyn huulille 🙂 Hyvää kesää!

 8. Sensai 38 ripsari on ehdoton suosikki, mutta näin vuosien käytön jälkeen voisi kokeilla jotain uutta eli mukana arvonnassa.

 9. Pakko osallistua, kun alkukesästä nakkasin just roskiin samanlaisen ripsarin enkä oo vielä saanut uutta tilattua. 🙂 Tykkäsin tuosta kovasti, ja toimivuus parani vaan parissa viikossa, kun väri ehti vähän kuivahtaa. <br /><br />En ole meikeissä kovin merkkiuskollinen eli suosikkeja en oikein osaa nimetä. Taitaa ne superihanat lempituotteet odottaa vielä löytymistään! =)

 10. Mun lemppari tuote on Lily Lolon mineraalimeikki"voide". Vuoden päivät käyttäny ja en vaihtais mihinkään, ihokin kiittää (finnejä ei tuu enää muuten kuin kovassa stressissä) 🙂

 11. tuo on oikeasti hyvää ripsaria, mulla oli se viime vuonna käytössä 🙂 <br /><br />lempikosmetiikka tuote on ehdottomasti bare mineralsin mineraalimeikkivoide! ei voi kuin suositella.. hinta kyllä kirpaisee, mut kauneuden eteenhän täytyy kärsiä 😉 ja puhdistusaineena toimii erisanin hoitava puhdistusgeeli, aivan loistava hinta-laatusuhde.

 12. Tällä hetkellä lemppareita on Lumenen vitamin c heleyttävä meikkivoide ja Lorealin glam bronze aurinkopuuteri :)-nitta

 13. VICHY AQUALIA ANTIOX, rasva josta mun iho tykkää tällä hetkellä.<br />Eikä tuoksu, joka on mulle tosi tärkee.

 14. Lempparimeikkini on helmiäisvaaleanpunainen huulikiilto. <br /><br />-Pink butterfly-

 15. Tällä hetkellä IN on Maybellinen Super Stay 24H meikkivoide. Aivan ihanaa, että se pysyy kesäkuumallakin kasvoilla!=) <br />Vielä kun joku keksis mulle mattapintaisena pysyvän tuotteen niin vautsi! Taitaa vain olla mahdotonta rasvaisen ihon kanssa??

 16. Mun lemppari on Vichyn puhdistuskasvovesi. Siinä on siis meikin puhdistus ja kasvovesi samassa.Aivan ihanaa laiskalle ihmiselle.

 17. Näin kesällä tulee käytettyä lähinnä ripsaria ja eyelineria. Ja uudelle ripsarille olisikin jo tarvetta 🙂

 18. Lempparikosmetiikkaa on juurikin ripsivärit, muuta en nykyään enää oikein käytäkään 🙂 Tällä hetkellä on Maybellinen Great lash – mascara käytössä ja tykkään kyllä kovasti sen harjan pienuudesta, purkkikin on söpö ;)<br /><br />jenn12aa@luukku.com

 19. Jokapäiväisessä käytössä on Chanelin Mat Lumiere meikkipuuteri. Nopeasti saa hyvän ja tasaisen lopputuloksen, peittäen myös ihon epäpuhtaudet. En ole koskaan tykännyt erillisestä meikkivoiteesta ja puuterista, olen kai nopean toiminnan ihminen 🙂 Tosin, juhlaan käytän kuitenkin Joe Blascon meikkivoidetta ja irtopuuteria. Mutta juhlajuttuja ei kuitenkaan kovin usein ole. <br /><br />Ripsareita olen kokeillut tosi monia, suokkaria ei vain ole vielä löytynt.

 20. Minunkin vuosien suosikki on ollut Sensai 38 -ripsiväri, mutta kieltämättä alkaa kyllästyttää, ettei sillä oikein saa mitään massiivista volyymia aikaiseksi.

 21. Minun meikit nyt on ihan perussettiä, mutta arvontaan tahtoisin silti osallistua 🙂

 22. En ole varma kuuluuko hiusmuotoilu varsinaisesti kosmetiikkaan, mutta nykyisin lempparituote on osiksen Dust It hiuspuuteri. Muutenkin tulee nykyään meikattua aika vähän, vain hieman tummien silmän alusten peittoa, ripsaria ja poskipunaa eikä noihinkaan ole mitään vakkarituotteita.

 23. Arvontavoitto tulisi tarpeeseen 😉 Lemppari kosmetiikkatuotteeni on hopeashampoo ja hoitoaine! 😀 (Lasketaanko niitä edes kosmetiikkatuotteiksi?) No, on paljon muitakin tärkeitä, mutta nuo nyt ehdottoimmat!

 24. Omiin lemppareihin ja käytetyimpiin kuuluu ripsientaivuttimet ja Lumenen Blueberry-eyeliner. Hyvä ripsari vielä hakusessa.:)<br /><br />t.Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *