Vuosi sitten

Jälleen piti tehdä aikamatka vanhan blogin avulla. Vuosi sitten valmisteltiin kuumeisesti ystäväni ja minun Thaimaan / Malesian reissua. Tuosta reissusta onkin ihanat muistot. Reissulla oli myös toinen tärkeä merkitys -olimme päättäneet mieheni kanssa, että sen jälkeen vauva saa tulla. Reissuun kun en olisi uskaltanut raskaana ollessa lähteä. Hyvä niin sillä tuolla reissulla teinkin esimerkiksi vuorokauden reissun sairaalaan pahan ruokamyrkytyksen takia.

Ajatella, että vuosi siitä eteenpäin meillä tuhisee sängyssä jo kahden kuukauden ikäinen nyytti. Hyvin erillaisia muistoja jää näiltä kahdelta kesältä -hyviä molemmista.

IMG_2389.JPG
IMG_2355.JPG
IMG_2482.JPG
IMG_2987.JPG
IMG_2951.JPG
IMG_3099.JPG
IMG_2769.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *