Asuntomessut

Ryhmä rämä on kotiutunut! Ajelimme eilen yötä myöten kotiin ja aamulla olikin ihana herätä omasta sängystä. Myös K tuntuu olevan onnellinen omaan sänkyyn pääsystä ja tuhisee pinniksessä tyytyväisenä pitkiä päikkäreitä. Reissu vauvan kanssa sujui oikein mallikkaasti -poika ei tuntunut olevan moksiskaan oikeastaan mistään. 

Nyt sitten puretaan laukkuja ja kameraa. Samalla päätin tuoda tänne kuvat ensimmäisestä kohteestamme eli Kokkolan asuntomessuilta. Mitään suurempaa selontekoa en aio tehdä vaan pläjäytän joitain kuvia itselleni mieleisistä jutuista. Kuvat on näpsätty hirveässä ruuhkassa nopeasti pokkarilla joten laatu ei valitettavasti ole päätä huimaava..
IMG_5998.JPG
IMG_5999.JPG
IMG_6001.JPG
IMG_6009.JPG
IMG_6013.JPG
IMG_6019.JPG
IMG_6018.JPG
IMG_6031.JPG
IMG_6032.JPG
IMG_6036.JPG
IMG_6039.JPG
IMG_6047.JPG
IMG_6048.JPG
IMG_6051.JPG
Sisustuskärpänen puri kyllä messuilla ja nyt suunnittelenkin jo uusia tuulia olohuoneeseen….
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Asuntomessut

  1. Kiva saada näitä inspiraatiokuvia asuntomessuilta muiden blogeista. Itsekin messuilla kävin eilen, mutten jaksanut kiertää kaikkia kohteita, joten paljon jäi näkemättä. <br />Päässä pyörii ideoita oman kodin sisustamista varten, saa nähdä milloin ideat pääsevät meillä toteutukseen saakka 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *