Iltasadun aika

”Lukuhetki” isän kanssa. Päättyy siihen, että K nappaa kirjan ja yrittää syödä sen.
IMG_5609.JPG
Luetaan meillä myös oikeasti. Mieheni luki raskausaikana mahalle. Molemmat lukevat K:lle satuja sillointällöin. Ei kuitenkaan päivittäin kuten ensi ajattelin. Kunhan K kasvaa niin pyritään ottamaan kuvioihin mukaan ihan oikeat iltasadut.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Iltasadun aika

  1. Kiva lukea välillä K:nkin kuulumisia. Vaikka olenkin intohimoinen sisustaja, on itselläkin perheenlisäystä tulossa kolmen kuukauden päästä ja olisi mukava päästä seuraamaan enemmänkin, miten vauva-arki teillä on lähtenyt pyörimään.

  2. Sandy: Kiva kuulla, että K:n kuulumiset kinnostavat. Varmasti jatkossa tuonkin niitä tänne jonkinverran. Ihanaa odotusta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *