Ideaa yläkertaan

Kuten olen jo aiemmin maininnutkin on kodissamme yläkertavaraus. Sinne on tosiaan ollut suunnitteilla mm. vaatehuone. Myös yhden makuuhuoneen rakentamisesta olemme alkaneet haaveilla. Pohjapiirrustusta onkin useat illat pyöritelty ja mietitty. Ei sinänsä, että olisimme vielä vähään aikaan laajentamassa -kyseessä on kuitenkin kallis ja työläs projekti eikä meillä vielä ole mitään huutavaa tarvetta lisäneliöille. Silti niitä suunnitelmia tulee pyöriteltyä päässä. Asuntomessuilla piti napata kuva eräästä makkarista sitten..josko vaatehuoneen toteutus näin olisi fiksuinta meilläkin?
IMG_6041.JPG
IMG_6042.JPG
Lisäksi ehkä kulku kylpyhuoneeseen? Ai että kun noita suunnitelmia pääsisikin toteuttamaan! 
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Ideaa yläkertaan

  1. Oivoi, tuo näyttäisi niin ihanalta…! Minäkin haaveilen tuollaisesta walk in closetista. Sopisi meidän liian isoon makkariinkin hyvin 🙂 Ellei oltaisi juuri kyhätty tähän tätä meidän uutta työnurkkausta :))

  2. asutteko omakotitalossa kun on yläkertavaraus??<br /><br />me katseltiin asuntomessuilla kanssa tota walk in closet ratkaisua.. jos rahaa ja tilaa olis rajattomasti niin ei se olis siinä 😀

  3. Marja: Tuollainen olisi kyllä ihana<br /><br />lattenainen: Itseasiassa asumme rivitalossa. Meillä on hieman erikoinen kolmen asunnon rivari joiden asunnot muistuttavat enemmän omakotitaloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *