Mennyt kesä

Tässä vaiheessa vuotta alkaa olla jo aika siirtyä syystunnelmiin ja muistella mitä sitä menneenä kesänä tapahtuikaan. Kesä on ollut hyvin vauvavoittoinen -alkoihan se toukokuun lopussa K:n syntymällä.

IMG_5707.JPG

Tämän jälkeen alkoi vauva-arjen ihmettely. Mikäs se tämä on ja mitä tämän kanssa tehdään? Ihastella sitä piti jatkuvasti..ja niin pitää edelleen! Ensimmäisillä viikoilla meillä kävi ennätysmäärä vieraita kun perheenjäsenet halusivat tavata uuden sukulaisen. Reilu viikko K:n syntymästä vietettiin myös K:n nimenantoa. Paikalla oli meidän lisäksemme vain siskoni josta tuli myöhemmin K:n kummitäti.

IMG_3727.JPG

Sitten alettiinkin miettimään jo kastajaisia. Ennen kastajaisia meillä oli myös terassiprojekti meneillään. Valmistui onneksi juuri ennen juhlia ettei takapiha näyttänyt rakennustyömaalta!
IMG_3974.JPG
Juhannusaatto vietettiin rauhallisissa merkeissä kotona. Juhannuspäivänä K pääsi ensimmäiselle reissulleen kun lähdimme käymään vanhempieni mökillä.
IMG_5914.JPG
Heinäkuun alussa olivat sitten ne pienen miehen suuret juhlat.

IMG_4113.JPG
Heinäkuussa juhlittin myös ystävien häitä.

IMG_4280.JPG

Kesällä myös nautittiin terassista

IMG_4460.JPG

IMG_4848.JPG

Käytiin piknikillä perheen voimin

IMG_4551.JPG

Mökkeiltiin lisää

IMG_5293.JPG

 Ja reissattiin kotimaassa

IMG_5459.JPG

IMG_5501.JPG

Semmoinen kesä! 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Mennyt kesä

  1. Mukava kooste! Ja huomaa kyllä kuvienkin perusteella, että tänä kesänä ilmat todellakin suosivat. Samansuuntaisia tapahtumia ollut teillä niin kuin meilläkin, tosin tulemme hieman jälkijunassa, kun poika syntyi kesäkuun lopussa. Mutta ihana on ollut olla kesävauvan äitinä, kun meneminen ja oleminen on niin vaivatonta verrattuna talveen. <br /><br />ps. Teillä oli kyllä älyttömän hienot kattaukset ristiäisissä. Ihana teema tuo "vaaleansinipilkullinen"! Itsekin tykkään värkätä ja näperrellä kaikenlaista sievää.

  2. Nirppu: Tosiaankin kesä on tuntunut hyvältä ajankohdalta vauvan kannalta. Lähdöt ovat helppoja pojan voi napata miltei niine hyvineen matkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *