Uusimmat Tigit

Feeluniquen paketti mätkähti laatikkoon ja sieltä löytyi Tigi kokoelman uusimmat tulokkaat -molemmat minulle uusia tuotteita. Ensivaikutelma on yhtä hyvä kun tämän sarjan tuotteissa yleensäkkin. Hoitoaine tuoksui ihanan makealle ja vahalla sai eloa jopa läsähtäneeseen ja rasvaiseen hiuskuontaloon. Ainoastaan vahan tuoksusta miinuspisteitä -ei minun mieleeni. Ja hei! Miksei kaikissa vahapurkeissa ole tuollaista kantta?!
IMG_6002.JPG
IMG_6003.JPG
IMG_6007.JPG
IMG_6008.JPG
IMG_6009.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Uusimmat Tigit

  1. Moi! Mun on pitänyt kans kokeilla Tigiä, mutta on jäänyt, jospa tästä saisin intoa kokeilla :O)! Tutkailin blogia hieman ja jäin koukkuun heti, sait siis uuden lukijan! Tervetuloa vastavierailulle blogiini :O)!

  2. Itsellekin mätkähti eilen Feeluniquelta pari pakettia ja Tigiä löytyi toisesta 🙂 Kesti kylläkin melkein kuukauden, että paketti saapui, meinasi loppua kärsivällisyys sitä odotellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *