Uutta olohuoneessa

Kuukauden takaisella reissulla käväisimme Ikeassa ja mukaan tarttui mm. pari näitä samoja tauluhyllyjä joita pojankin huoneesta löytyy. Nyt ne ovat viimein seinällä ja seuraavaksi pitäisi ruveta miettimään tauluja niihin. Malliksi laitoin työhuoneen mustat kehykset tuonne ja yllättävän hyvin mustakin huoneeseen sopi vaikka ajattelinkin valkoista. Nyt en sitten osaa päättää..mustaa vai valkoista?
IMG_5996.JPG
IMG_5995.JPG
IMG_5998.JPG
IMG_6000.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

9 kommenttia “Uutta olohuoneessa

  1. mustat, tuo ryhtiä tuohon seinään ihan eri tavalla.<br /><br />Gnista

  2. Lukijat tuntuvat siis olevan hyvin yksimielisesti mustan puolella. Itsekkin koen, että ne tuovat mukavasti juurikin sitä "ryhtiä".

  3. kuumehouruissani keksin että meille tavitaan tollasset kans! saa lipaston päällisen siistimmäksi ja rakkaat kuvat ja pikkutalut seinälle. oon vaan niin urpo että en löytänyt ikean sivuilta noita :D! minkä hintaisia nämä ovat? jatkan huomenna nettisivun läpikäymistä… :)<br /><br />Sonkku

  4. Juu, tämäki lukija mustia kehyksiä tuputtaa 🙂 Antaa kivan kontrastin ja särmää, ja jos joskus musta kyllästyttää, valkonen spray ja maali on onneksi olemassa :D<br /><br />Terkuin,<br />Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *