Kutsuilla

Eilen vietin mukavan illan hyvässä seurassa Partylite kutsuilla. Tuollaisten kutsujen suola on minusta juurikin seura. Noh..kyllähän sitä väkiselläkin tulee jotain tilattua vaikka aikomus ei olisikaan. Tällä kertaa otin näköjään aikamoisen varaslähdön jouluun ja tilasin ensimmäisen joulukoristeen…tuntuu kyllä melko aikaiselta!
IMG_6107.JPG
IMG_6110.JPG
IMG_6111.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kutsuilla

  1. Nuo Partylitet on kyllä kauniita! Itse olen kerran ollut kutsuilla mukana. Kyllähän nyt jo joulujuttuja voi alkaa suunnitella… 😉 Mulla ainakin tulee jo heti ensimmäisillä syyskeleillä mieleen, että kohta taas on joulu ja alan fiilistellä. Mahtavaa viettää joulua eka kertaa äitinä tänä vuonna. Tuntuu joulukin varmaan pitkästä aikaa oikealta joululta!

  2. Voi pitäispä joku munkin tuttu pian Partylite kutsut! Mä en niinkään oo niiden koristeiden perään, mutta muutama tuoksukynttilä olis ostoslistalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *